Over Ons

Luxurybird is een jong en creatief ondernemend dtp bureau. Wij dragen er zorg voor dat we met dezelfde visie als de klant aan elke opdracht werken.
Het belangrijkste element in onze bedrijfsvoering is vertrouwen we weten dat het om uw naam gaat en doen ons uiterste best om uw idee tot realiteit te realiseren.
Ons team bestaat uit een visuele vormgever, producer, programmeur, en een salesvertegenwoordiger. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en uw product naar wens genereren.

ONZE DIENSTEN

Wij zijn alleen en uitsluitend op zakelijke klanten gericht en doen geen zaken met particulieren.
Onderstaande prijzen zijn te alle tijden exclusief BTW (21%) en exclusief evt. kosten ontwerp en/of aanpassing tenzij anders vermeld staat. Betalingen worden vooraf voldaan.
Aan de onderstaande prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

CLIËNTEN

Wij zijn erg trots op onze samenwerkingen! Met iedere cliënt bouwen wij een band op, om zo een langdurig samenwerkingstraject aan te gaan.
Je hebt elkaar hard nodig om vooruit te komen. Op de portfolio pagina ziet u een kleine greep van onze tevreden cliënten!
Helaas kunnen wij niet iedere cliënt tonen aangezien daar contractuele afspraken mee zijn afgesloten voor verschillende bedrijven en muzikanten waar wij muziek voor schrijven.

ELKE NIEUWE OPDRACHT IS MEER DAN EEN PROJECT!

Het bouwen van een product is niet het enige wat ons bezig houdt, we denken met u mee en zijn enorm betrokken met iedere opdrachtgever.
Regelmatig zijn we met onze opdrachtgevers tot in de avond bezig om ideeën uit te wisselen en oplossingen voor verschillende projecten te bedenken.
We zijn niet zo moeilijk bel ons! Of stuur ons een email.

50% KORTING OP UW LOGO & HUISSTIJL

Is het uw eerste keer ondernemen? Dan helpen wij u met een Logo & Huisstijl op maat! Bij een website met een waarde van €750 + euro (ex btw).
(Bij vermelding van uw btwnummer ter controle.)

GRATIS VISITEKAARTJES

Elke website met een waarde van €500 + euro (ex btw) krijgt u 500 zeer professionele visitekaartjes van ons cadeau. Deze visitekaartjes zijn 400 grams zware kaartjes met dubbelzijdig spot uv.