Luxurybird

Luxurybird is een meer dan simpelweg “een bedrijf”, zoals ik het zelf zie is het een onderneming dat meer bied dan alleen diensten of service, het is een onderdeel van het succes van andere ondernemers. Door de jaren heen heeft Luxurybird een basis gelegd van vertrouwen en loyale dienstverlening in goede tijden en die in moeilijke tijden, wij staan klaar daar waar nodig is.

Jaren van Vertrouwen

Als groeiende ondernemer moet je je bewijzen dat je capabel bent loyaal en door het vuur gaat wanneer nodig, en als het kan altijd meer levert dan afgesproken zo houd je alle partijen tevreden.
Meedenken met de klant staat bij ons voorop, tot in de nacht zijn wij met onze klanten in overleg voor de beste resultaten.

Mond op mond

De ene hand wast de ander. Investeren in google of dergelijke opties is voor ons niet nodig gezien wij door enthousiaste klanten mond op mond benaderd worden. Wij staan voor kwaliteit en voor het leveren van iets persoonlijks, iets dat we door de jaren heen ontwikkelen. Het is altijd weer geweldig om van een tevreden klant een vriendschap te zien groeien en zo onderdeel te zijn van hen succes.

Maak kennis met de toekomst

Dankzij ons grote en ervaren team kunnen we de ontwikkelingen in ons vakgebied goed in de gaten houden en zijn we altijd ‘bij’. Fabrikanten en importeurs gunnen ons daarom steeds vaker de Nederlandse primeur van hun innovatieve nieuwe producten. Daar zijn we uiteraard trots op. Kom bij zo’n introductie gerust eens samen met ons de toekomst beleven!

Fitness bij Everyday Fit

Everyday Fit is er voor iedereen die in een ontspannen sfeer aan zijn of haar conditie en/of figuur wil werken. Ook wanneer je op een gezonde en effectieve manier wilt afvallen ben je bij Everyday Fit aan het juiste adres. We begeleiden je persoonlijk en stellen alles in het werk om je te helpen het vooraf vastgestelde doel te bereiken. Hierbij staan gezelligheid, plezier, persoonlijk, kwaliteit en resultaat voorop!