Contact

Als langst bestaande en grootste audio- en videostreaming en draadloze (wifi) oplossingen specialist in Nederland, moeten wij snel kunnen schakelen met de marketing van nieuwe producten,
Luxurybird denkt niet alleen mee maar is ook bereid zich s’nachts in te zetten.

Wij schakelen Luxurybird in om concept designs te maken van ruimtes in nieuwe winkels als Ep Tummers, Media Markt en meer..
Peter richt met originele foto’s van locaties de ruimtes met onze Harman meters in waardoor de winkel direct alle mogelijkheden ziet.
Ook hebben wij een nieuwe support website laten maken voor de Citation serie, we zijn er erg blij mee.

Op een steenworp afstand van Oudtshoorn ligt: “De Rust” tussen de Swartberge en de Olifantsrivier en waar ook het domein Doornkraal ligt. Hier beheert onze familie Le Roux al vier generaties lang een wijngaard en maken zij heerlijke wijnen. Peter heeft een bijzonder mooie website gemaakt incl webshop waar wij nog elke dag van genieten.

Goalie Sports is een jong en eigentijds merk, welke zich richt op de markt van teamsporten in het algemeen en specifiek op het gebied van voetbal keepershandschoenen en accessoires. Wij wilden een 3.0 webshop welke nog het zelfde gevoel gaf maar in een nieuw jasje, wij zijn er erg tevreden over hoe het geworden is, binnen een een aantal kliks kan de klant gemakkelijk afrekenen.

Everyday Fit is er voor iedereen die in een ontspannen sfeer aan zijn of haar conditie en/of figuur wil werken. Ook wanneer je op een gezonde en effectieve manier wilt afvallen ben je bij Everyday Fit aan het juiste adres. Peter heeft ons door de jaren bewezen dat je samen deel uitmaakt van het succes, vertrouwen is de basis en dat is precies de reden dat wij luxurybird inschakelen.

De Italiaanse rivier die door de prachtige steden Pisa en Florence stroomt. Deze prachtige plek die is begrensd door mijn eigen naam, visualiseert perfect mijn visie op house- en loungemuziek. Het is mijn passie om mensen van muziek te laten genieten en ze mee te nemen in een stroom goede muziek. Ik schakel Luxurybird in voor alle doeleinden! website, logo, visitekaartjes, video en meer.