Lungarno.nl is online!

Arno staat bekend als de Italiaanse rivier die door de prachtige steden Pisa en Florence stroomt. Aan de rivieroevers vind je de Lungarno-wijken waar de rijke en machtige mensen van Pisa in de middeleeuwen woonden en de mooiste huizen bouwden.

Deze prachtige plek die wordt begrensd door mijn eigen naam, visualiseert perfect mijn visie op House- en loungemuziek.

Het is mijn passie om mensen te laten genieten van muziek en hen mee te nemen in een stroom van goede muziek.
Dus blijf me volgen en geniet van de muziek.

Voor Lungarno hebben wij een webshop gebouwd, met een iDeal functie binnen in wordpress, waarbij de klant binnen 3 stappen een product met zijn of haar eigen bank naar wens kan aanschaffen.
We hebben naast het bouwen van de webshop ook een logo & Huisstijl verzorgd inclusief
Het maken van een videoclip, bewerkte afbeeldingen, en veel meer.

  • Webshop
  • iDeal.
  • Winkelmand.
  • Producten categorisatie.
  • Productshoot/Bewerking
  • Mobiel Responsive.
  • Content Management.
  • Contactformulier.

Peter maakt voor mij eigenlijk alles wat ik nodig heb, maar een website incl webshop miste. Ik heb Peter ingeschakeld omdat ik weet dat hij het precies zo kan maken als dat ik het in mijn hoofd hebt, ik ben er ook echt heel erg blij mee hoe het uiteindelijk geworden is! De bezoeker kan ik een paar stappen mijn live sets kopen.